Welkom!

Welkom bij Vanillaseasons, met deze blog kun je mij en mijn creatieve bezigheden volgen. Omdat ik verslaafd ben aan alles wat met brocant en landelijk wonen te maken heeft, ben ik met deze blog begonnen, inmiddels heb ik een webwinkel en een winkel aan huis met brocante, decoratie en sfeervolle meubelen!De oorsprong van de naam vanillaseasons komt vooral omdat ik mijn inspiratie uit de wisselende seizoenen haal.Daarbij komt mijn voorliefde voor de geur van vanille, en van de vele wittinten die ik gebruik is vanille een door mij veelgebruikte kleur.
Ik hoop met m'n post menig liefhebber van brocante te inspireren en misschien welkom te mogen heten in mijn (web) winkel!!maandag 23 december 2013

Klaar voor kerst

Ik dacht vorige week al helemaal klaar te zijn met de kerstdecoraties en had bijna elk hoekje gezellig gemaakt met kerstdecoraties. Ik zeg ''bijna'' want op het bankje onder de familiefoto verzameling stond alles nog gewoon zoals anders en eerlijk gezegd kon ik daar ook wel mee leven! Tot mijn kleindochter van vier vorige week tussen de middag bij ons kwam eten!! Ze bewonderde de krans op de deur (Oooohhh!!) en natuurlijk de kerstboom ( Moooi!!) en de lichtjes op de schouw maar ontdekte toch nog dat ene sobere hoekje. ''Oma, hier staat nog niks!!'' was haar reactie en natuurlijk wil ik haar dan ook niet teleurstellen. Ik heb razendsnel nog het een en ander verschoven, alle kerstdecoratie die ik inmiddels alweer opgeruimd had weer uit de kast getrokken en heb er nog een sfeervol hoekje bij gemaakt!!  Nu is dan ook letterlijk het hele huis in kerstsfeer en ben ik er helemaal klaar voor!! Ik hoop maar dat m' n kleindochter nu tevreden is !!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten