Welkom!

Welkom bij Vanillaseasons, met deze blog kun je mij en mijn creatieve bezigheden volgen. Omdat ik verslaafd ben aan alles wat met brocant en landelijk wonen te maken heeft, ben ik met deze blog begonnen, inmiddels heb ik een webwinkel en een winkel aan huis met brocante, decoratie en sfeervolle meubelen!De oorsprong van de naam vanillaseasons komt vooral omdat ik mijn inspiratie uit de wisselende seizoenen haal.Daarbij komt mijn voorliefde voor de geur van vanille, en van de vele wittinten die ik gebruik is vanille een door mij veelgebruikte kleur.
Ik hoop met m'n post menig liefhebber van brocante te inspireren en misschien welkom te mogen heten in mijn (web) winkel!!dinsdag 17 december 2013

Eindelijk weer es post!!

t' Is alweer een poosje geleden sinds mijn laatste post, en daar was alle reden toe. Want soms is er geen tijd, geen inspiratie of zijn er ineens dingen of gebeurtenissen in je leven die voorrang hebben op alles. En dan is het bijhouden van je blog wel het allerlaatste waar je je mee bezig houd. Mijn lieve oude schoonvader is in november namelijk overleden en dan gaat alles ineens anders dan je gepland had...
Nu, zo'n dikke maand later is ons leventje weer een beetje zoals het was en inmiddels hebben we alles weer een beetje op orde. Afgelopen weekend hebben we de eerste ( en deze keer ook de enige ) kerstmarkt '' gedraaid'' in Wezup ( zie foto's ) Ook deze keer weer een supergezellige markt met ontzettend veel bezoekers, wederom veel complimenten en hele aardige ''overburen''!! Ook werden we warm onthaalt door de eigenaars van de schuur waar we te gast waren, Koffie en  thee met koek en het gebruik van hun toilet , een gezellig praatje en ga zo maar door, helemaal top! Volgend jaar weer dus en hopelijk ook met dezelfde ''overburen'' en op dezelfde locatie.
En nu dus de voorbereiding van de komende kerst, het huis is al in kerstsfeer ( foto' s volgen!) en we hebben er weer erg veel zin in. Bij ons liggen er met de kerst cadeautjes onder de boom, we genieten van de welverdiende rust, lekker eten en drinken en van elkaars gezelschap. De kinderen en kleinkinderen komen en we genieten voluit!! Nog even geduld en het is alweer zover , er is nog even tijd voor de laatste decoraties en dan kan het genieten beginnen!!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten