Welkom!

Welkom bij Vanillaseasons, met deze blog kun je mij en mijn creatieve bezigheden volgen. Omdat ik verslaafd ben aan alles wat met brocant en landelijk wonen te maken heeft, ben ik met deze blog begonnen, inmiddels heb ik een webwinkel en een winkel aan huis met brocante, decoratie en sfeervolle meubelen!De oorsprong van de naam vanillaseasons komt vooral omdat ik mijn inspiratie uit de wisselende seizoenen haal.Daarbij komt mijn voorliefde voor de geur van vanille, en van de vele wittinten die ik gebruik is vanille een door mij veelgebruikte kleur.
Ik hoop met m'n post menig liefhebber van brocante te inspireren en misschien welkom te mogen heten in mijn (web) winkel!!zondag 5 januari 2014

Boom naar buiten, ballen in de kast!!

Zo, alle knusse en sfeervolle feestdagen zijn weer voorbij!! Voor je het weet staat de kerstboom weer buiten en zijn alle kerstspullen weer netjes in de dozen gedaan en is kerst weer voor een jaar verbannen naar de zolder. En dan moet er toch weer een beetje sfeer gemaakt worden want januari begint dan wel weer heel ''leeg'' Net gewend aan alle gezelligheid is het tijd om weer nieuwe en meestal veel sobere decoraties neer te zetten daar waar het grote kerststuk en andere prachtige kerstdecoratie het huis in december zo gezellig maakten. Om dan ook maar gelijk even een beetje vooruit te lopen heb ik prachtige voorjaars bolletjes van de hyacint en tulp gevonden. Het zijn geen echte bolletjes maar kaarsjes in dit geval maar ik vind het zonde om ze op te branden. Ik vind voorjaars bolletjes sowieso mooier zolang ze niet bloeien en in dit geval is dit dus de perfect uitvinding. Ik ben er erg blij mee en heb hiermee op deze manier weer een paar leuke hoekjes gemaakt!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten