Welkom!

Welkom bij Vanillaseasons, met deze blog kun je mij en mijn creatieve bezigheden volgen. Omdat ik verslaafd ben aan alles wat met brocant en landelijk wonen te maken heeft, ben ik met deze blog begonnen, inmiddels heb ik een webwinkel en een winkel aan huis met brocante, decoratie en sfeervolle meubelen!De oorsprong van de naam vanillaseasons komt vooral omdat ik mijn inspiratie uit de wisselende seizoenen haal.Daarbij komt mijn voorliefde voor de geur van vanille, en van de vele wittinten die ik gebruik is vanille een door mij veelgebruikte kleur.
Ik hoop met m'n post menig liefhebber van brocante te inspireren en misschien welkom te mogen heten in mijn (web) winkel!!maandag 30 september 2013

Dag zinderende zomer, hallo heerlijke herfst!!

Het is even wennen, ' s morgens en 's avonds is het al weer behoorlijk kil, de kachel staat weer aan en de winterjas hangt er ook al weer. Het is zover, de herfst heeft zijn intrede gedaan en ik heb er eerlijk gezegd geen problemen mee. Ik kan er weer erg van genieten als de gordijnen weer vroeg dichtgaan en daarbij de kaarsen weer aan. Ik moest daarom ook erg lachen om een uitspraak van Henk Theunissen in zijn magazine RM. Hij beschreef zijn teleurstelling als oktober dan toch ineens een warme en zonnige maand is, want in oktober hoort het te regenen en te stormen en zit je heerlijk met elkaar binnen bij de open haard... te genieten van de warmte en de gezelligheid!!Ik herken dit onmiddellijk ook van mezelf, ook ik kan erg genieten van het '' binnen zijn'', van de kaarsen die branden en lekker knus bezig zijn binnenshuis!! Daar ben ik inmiddels al wel mee begonnen, de eetkamer heeft een volledige metamorfose ondergaan. Nieuwe eetkamerstoelen, een schitterende oude eendeurs biedemeier die ik scoorde op MP en waar ik ontzettend blij mee ben. In een hoekje staan een paar paspoppen, de damespop kreeg ik van mijn man op verjaardag. De kinder paspop heb ik er zelf bij gezocht, het was een vrij nieuwe pop maar ik heb hem zelf een beetje ''antiek'' gemaakt. Achter de poppen staan een aantal oude wandkaarten die ik nog ergens had liggen en die ik hier een mooi plekje heb gegeven. En in gedachten ben ik toch ook al af en toe bezig met waar ik welke kerstdecoratie zal toepassen, tja.....ik loop in mijn enthousiaste wel eens een beetje vooruit op de tijd!!! Eerst maar even genieten van een heerlijke sfeervolle herfst!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten