Welkom!

Welkom bij Vanillaseasons, met deze blog kun je mij en mijn creatieve bezigheden volgen. Omdat ik verslaafd ben aan alles wat met brocant en landelijk wonen te maken heeft, ben ik met deze blog begonnen, inmiddels heb ik een webwinkel en een winkel aan huis met brocante, decoratie en sfeervolle meubelen!



De oorsprong van de naam vanillaseasons komt vooral omdat ik mijn inspiratie uit de wisselende seizoenen haal.



Daarbij komt mijn voorliefde voor de geur van vanille, en van de vele wittinten die ik gebruik is vanille een door mij veelgebruikte kleur.
Ik hoop met m'n post menig liefhebber van brocante te inspireren en misschien welkom te mogen heten in mijn (web) winkel!!











vrijdag 22 juni 2012

Bezig buiten en binnen...





Ik weet het, het is al weer een poosje geleden dat ik een blog heb geplaatst. Het is bijna vakantietijd en de rek is er een beetje uit. Toch ben ik nog wel bezig met van alles en nog wat. Ik heb de indeling van de woonkamer omgegooid en heb een mooie antieke paspop aangeschaft. Die heb ik bij een buttlertray met oude accessoires er op neer gezet. Op de achtergrond een verzameling leuke familiefoto's. Verder heb ik mooie manden gemaakt met magnolia's van foam. Ook in de badkamer ben ik ( nog steeds!!) bezig om een wat brocante sfeer te creƫren.Ik heb een oud bankje neergezet met een louvreluikje er op. Een etagere, gevuld met zeepjes, roosjes en dergelijke heb ik ook op het bankje neergezet. De hoge lambrisering heb ik wit geschilderd en de muren hebben de kleur '' linnen'' gekregen.En we zijn bezig met een mooie veranda in landelijke stijl, heerlijk om straks in de vakantie de lange zomeravonden door te brengen!! Kortom, genoeg te doen en ook heel druk bezig, allen ( tijdelijk!!) wat minder bloggen!!