Welkom!

Welkom bij Vanillaseasons, met deze blog kun je mij en mijn creatieve bezigheden volgen. Omdat ik verslaafd ben aan alles wat met brocant en landelijk wonen te maken heeft, ben ik met deze blog begonnen, inmiddels heb ik een webwinkel en een winkel aan huis met brocante, decoratie en sfeervolle meubelen!



De oorsprong van de naam vanillaseasons komt vooral omdat ik mijn inspiratie uit de wisselende seizoenen haal.



Daarbij komt mijn voorliefde voor de geur van vanille, en van de vele wittinten die ik gebruik is vanille een door mij veelgebruikte kleur.
Ik hoop met m'n post menig liefhebber van brocante te inspireren en misschien welkom te mogen heten in mijn (web) winkel!!











maandag 16 mei 2011

Klus geklaard!!

Een van de leukere dingen van het hebben van een brocantewinkel is  het af en toe deelnemen aan een fair.
Ik moet eerlijk toegeven dat het een tijdrovende bezigheid is. Een hele klus, om het maar eens zo te omschrijven!! Maar ook een super leuke klus.  Het is een hele voorbereiding voor je uitgepakt en wel achter je kraam staat: checken of alles geprijst is, breekbare spullen goed verpakken, alles in dozen doen, alles in de auto laden, en alles ter plekke uitladen en de kraam leuk stylen . Maar ik heb enorm genoten van de lentefair in Roden, deze keer. Het weer werkte niet echt mee, plensbuien af en toe, het afdekfolie moest bij de hand blijven.


Toch was het weer zeer geslaagd met weer veel complimenten van hele leuke mensen. Daar doe je het toch voor!! En aan het einde van de middag, als je dan weer alles aan het inpakken bent, komt er ineens een heel voldaan gevoel in me op, zo van; die klus is toch maar weer geklaard!! Op naar de volgende fair, geen idee welke dat zal zijn, maar ik houd je op de hoogte!!